logo Beauty Care Kim

Waarvoor kan u in mijn beautysalon langskomen?

favicon Tekengebied

Op deze pagina geef ik een kort overzicht van de arrangementen waarvoor u in mijn beautysalon kan langskomen. Alle bijbehorende tarieven heb ik in mijn prijslijst verzameld. Mocht u nog vragen hebben, maak ik met plezier de tijd om die te beantwoorden.

Een basisgelaatsverzorging is onontbeerlijk om uw huid gezond te houden. Goed om te weten, is dat ik regelmatig bijscholingen volg om van de laatste technieken binnen gelaatsverzorging op de hoogte te blijven.

Enerzijds focus ik op huidproblemen aanpakken, waaronder acne of pigmentvlekken. Anderzijds hecht ik er belang aan dat u volledig ontspannen buiten wandelt en dat uw huid voldoende gehydrateerd wordt. Mijn arrangementen zijn de volgende:

Youth treatment

Tieners met een onzuivere huid of met acne kunnen bij mij een minigelaatsbehandeling aanvragen. Ik herstel de balans in uw huid door die te reinigen en te kalmeren.

Skin Pro treatment

Skin Pro treatment is een volledig aangepaste gelaatsbehandeling waarbij ik met de noden van uw huid rekeninghoud. Ik peel uw huid, hydrateer die en voed die. Daarvoor maak ik gebruik van serums, caviar en collageen. Het resultaat is dat uw huid tot in de diepte hersteld en gestimuleerd wordt.

Dermaplaning

Bij dermaplaning glijd ik met een flinterdun mesje zacht over uw huid om dode huidcellen te verwijderen. Door de exfoliërende beweging worden tegelijkertijd donshaartjes en onzuiverheden weggehaald.

Het donshaar zal in zijn oorspronkelijke staat teruggroeien en dus niet stugger of donkerder worden. De ontspannende behandeling kan u ’s zomers of ’s winters boeken – en dat eenmalig of als kuur. Na afloop zal uw huid stralend en gezond ogen, zonder zichtbare roodheid.

Pure Clean (Aqua Derma)

Pure Clean (Aqua Derma) is een zuiverende gelaatsbehandeling om een verstopte, vale en onzuivere huid aan te pakken. Met behulp van een aquapeeler reinig ik uw huid vacuüm tot in de diepte. Zo verdwijnen onzuiverheden zoals talg en comedomen als sneeuw voor de zon. In eenzelfde beweging wordt uw huid gehydrateerd en gekalmeerd.

Pure Relax

Pure Relax staat garant voor een moment van pure ontspanning. Ik gebruik de producten van LISINE om uw huid goed te hydrateren. Die kan u perfect thuis verder gebruiken, waardoor uw huid langdurig in optimale staat zal blijven. Bovendien heeft Pure Relax kenmerken van een antiagingbehandeling.

Nanolift

Nanolift staat gelijk aan een chirurgische facelift. Tijdens een gelaatsmassage met ionthoforese verstevig ik uw onderhuidse spieren en weefsel. Zo wordt uw huid elastischer en vertoont die minder rimpels. Al na één behandeling zal u een verschil merken. U kan tevens voor een kuur van meerdere sessies opteren.

image